Január 9-én, vasárnap éjfélkor zárult a Törökméz blog szavazása, amelyen arra kértük az olvasókat, hogy döntsék el, ki a legszebb török férfi színész. A szavazásra több, mint 5000 voks érkezett, melyek felét összesen két színész gyűjtötte össze.

Hatalmas meglepetésre, az egykori közönségkedvenc sorozatok sztárjai szinte mind a lista végén kullognak. Miközben nők ezrei imádják Engin Akyüreket, Kenan Imirzalioglut vagy a Szulejmán főhősét, Halit Ergencet, egyikük sem kapott elég szavazatot, hogy bekerüljenek a legjobb tízbe.

A sorrend a toplista elején is meglepetésszerűen alakult, ugyanis a korábbi kedvencek közül csak egy valakinek sikerült felállnia a dobogóra, de ő sem tudta megszerezni a koronát.

 

szavazás legszexibb török színésztörök színész Gökberk Demirci Burak Özcivit Can Yaman

A szavazatok alapján a legszexibb török színész Gökberk Demirci, Az ígéret és a Szerelemre várva című sorozatok sztárja lett. A 32 éves Gökberk tíz évvel ezelőtt kezdte színészi pályáját. Eddig mindössze két filmben, és hat sorozatban kapott szerepet. Legutóbbi munkája, Az ígéret egy napi produkció, amiből közel 400 részt forgattak eddig, így érthető, hogy nincs sok ideje más munkákat elvállalni.

A második helyet szoros csatában Burak Özcivit szerezte meg, akit olyan sorozatokban szerethetett meg a közönség, mint a Végtelen szerelem és a Madárka. A dobogó legalsó fokára az újhullámos török sorozatok szívtiprója, Can Yaman állhatott fel, aki azonban mostanában a színészet helyett jótékonysággal tölti mindennapjait. Saját alapítványának munkáját felügyeli Olaszországban.

1. Gökberk Demirci
2. Burak Özcivit
3. Can Yaman
4. Alp Navruz
5. Cagatay Ulusoy
6. Kerem Bürsin
7. Caglar Ertugrul
8. Baris Arduc
9. Kivanc Tatlitug
10. Serkan Cayoglu