Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Törökméz

Burak Özcivitet is megelőzték a legszexibb török színész szavazáson



Január 9-én, vasárnap éjfélkor zárult a Törökméz blog szavazása, amelyen arra kértük az olvasókat, hogy döntsék el, ki a legszebb török férfi színész. A szavazásra több, mint 5000 voks érkezett, melyek felét összesen két színész gyűjtötte össze.

Hatalmas meglepetésre, az egykori közönségkedvenc sorozatok sztárjai szinte mind a lista végén kullognak. Miközben nők ezrei imádják Engin Akyüreket, Kenan Imirzalioglut vagy a Szulejmán főhősét, Halit Ergencet, egyikük sem kapott elég szavazatot, hogy bekerüljenek a legjobb tízbe.

A sorrend a toplista elején is meglepetésszerűen alakult, ugyanis a korábbi kedvencek közül csak egy valakinek sikerült felállnia a dobogóra, de ő sem tudta megszerezni a koronát.

Tovább
0

Alig lehet ráismerni az Álmodozó sztárjára (fotó)



Sokáig nem láthattuk itthon egy sorozatát sem, az elmúlt két évben viszont a hazai közönség is megismerhette a török szívtiprót, Can Yamant. A LifeTV bemutatta a sztár számtalan sorozatát, köztük is a legnépszerűbbet, az Álmodozót.

Can Yaman Álmodozó fotó

Yaman az utóbbi időben nem igazán forgat, inkább jótékonykodik. A 32 éves török színész jelenleg Olaszországban tartózkodik a saját maga létrehozta Can Yaman for Children (Can Yaman a gyerekekért) alapítvány miatt.

Nemrég friss fotót posztolt magáról, azonban alig lehet ráismerni a sármos színészre.

Tovább
0

Utolsó kommentek